Nationale Nachtvlindernacht Tuinpark Eigen Hof o.l.v. Edo Goverse

In de nacht van 16 september 2023 vindt de jaarlijkse Nationale NachtvlinderNacht (NNN) plaats, een landelijk event gestimuleerd door De Vlinderstichting om nachtvlinders onder een breder publiek onder de aandacht te brengen. In dat kader organiseert KNNV-Afdeling Amsterdam samen met Tuinpark Eigen Hof op deze zaterdag een publieksexcursie. Er wordt een laken met felle lamp opgezet om nachtvlinders aan te trekken. Het is handig om een zaklantaarn en camera mee te nemen. De avond start om 21.00 uur en eindigt rond 01.00 uur. Oude verslagen zijn terug te zien op: https://www.vlinderstichting.nl/nachtvlindernacht
Locatie: Tuinpark Eigen Hof Sloterweg 1173, grasveld voor kantine halverwege het tuinpark.
Voor het tuinpark stopt de bus 195 Connexxion halte Ditlaar. Ook via eindhalte tram Lijn 2 (Oudenaardeplantsoen) maar dan 5 minuutjes lopen.
Tussen mei en september worden in Groot-Amsterdam meerdere Pop-up-excursies georganiseerd om nachtvlinders te inventariseren. Met een WhatsApp-groep wordt kort van tevoren de datum en locatie aangekondigd. Geïnteresseerd om deel te nemen? Mail je 06-telefoonnummer naar Edo Goverse (goverse @ hotmail.com).

Datum & tijd
za 16 september 2023 van 21:00 tot 1:00
Vertrekplaats

Tuinpark Eigen Hof Sloterweg 1173, Amsterdam, grasveld voor kantine halverwege het tuinpark,