Plantenexcursie Kennemermeer o.l.v. Peter Wetzels

Evenals vorige jaren bezoeken we deze botanisch schatkamer ook dit zomerseizoen enkele malen. We hopen de in het late voorjaar bloeiende soorten te zien, als moeraskartelblad, rietorchis, de eerste groenknolorchis, zomerbitterling, geelhartje, de drie duizendguldenkruiden en de eerste honingorchis.

Startpunt is de Kennemerboulevard bij de rotonde; eind/beginhalte lijnbus 382.

Starttijd 10:33 of anders zodra de bus is gearriveerd.

OV: bus 382 R-Net (Richting IJmuiden, perron A) van NS-station Amsterdam-Sloterdijk naar IJmuiden. Uitstappen: halte IJmuiden aan Zee 

De bus vertrekt om 9:51 komt aan om 10:33.

 https://www.connexxion.nl/nl/onze-routes/vervoersgebieden/haarlem-ijmond/onze-routes/hoogwaardig-vervoer-in-haarlem-ijmond en zoek op 382

Deze excursie gaat pas door als de corona-maatregelen dit toelaten. Dit zal op deze plek worden aangekondigd met de tekst: De excursie gaat door met een maximum aantal deelnemers. (Het maximum is afhankelijk van de geldende  corona-maatregel.) De wijze van aanmelden zal dan ook worden vermeld.

Deze aankondiging kan nog geplaatst worden tot en met de dag voorafgaand aan de excursie. Leden van de Plantenwerkgroep KNNV-Amsterdam hebben voorrang.

Datum & tijd
zo 4 juli 2021 van 10:33 tot 15:00
Vertrekplaats

Kennemerboulevard IJmuiden bij de rotonde; eind/beginhalte lijnbus 382