Minicursussen

Wij willen graag mensen laten kennismaken met onze vereniging. De afdeling Amsterdam van de KNNV Amsterdam organiseert daarom – net als een aantal andere afdelingen – minicursussen waarbij je in korte tijd meer te weten komt over bepaalde onderwerpen. De cursussen bestaan meestal uit één theorieavond en één excursie.
Lid worden van de KNNV is nu wel heel aantrekkelijk: als nieuw lid (kosten lidmaatschap €32,50/jaar) kan je gratis deelnemen aan drie van deze cursussen! Je hoeft niet alle drie de cursussen in één jaar te doen. Kosten zonder lidmaatschap zijn  € 15 per cursus. Als je lid wordt van de KNNV kan je niet alleen meedoen aan een keur van activiteiten van de afdeling Amsterdam maar ook van alle andere afdelingen.
Ook ‘oude’ leden van de KNNV kunnen gratis meedoen met de minicursussen als er plek is.

Tot nu toe hebben wij de volgende minicursussen gegeven:

Paddenstoelen
Vogeltelling